Podcasts af, for og om mennesker

Jeg er selv storforbruger – grænsende til afhængig – af podcasts!
Muligheden for på 20-30 minutter at få overblik over en kompliceret samfundsproblematik, en historisk begivenhed, en dansk konge eller en amerikansk præsident pirrer min nyesgerrighed uimodståeligt.

Mennesker ønsker at blive klogere. Særligt på sig selv. Og podcastmediet er ideelt til dette.
I 2018 var jeg med til at udvikle podcasten “Hjernen På Overarbejde”, der over halvandet år havde tæt ved én million lyttere, og kontinuerligt var blandt de mest populære i landet.

Siden da har jeg løbende været involveret i både egne og andres projekter. Her kan du følge med i de aktuelle.

Og…pssst…. jeg hjælper også gerne dig med dit populærvidenskabelige podcastprojekt!

Podcast-serien MenneskeForsøg ligger på Podimo, men du kan selvfølgelig frit lytte første episode lige her
Hvad har fake news, facisme og forbrydelser tilfælles? Mennesker!

Psykolog Henrik Tingleff tager dig med på en rejse 50 år tilbage i tiden – og helt ind i sindets mørke og skrøbelige sprækker. Du bliver præsenteret for sandheder om mennesket – om dig selv – som du nødigt vil stå ved og måske endda benægte.

Menneskets sande natur illustreres gennem de mest skelsættende, kontroversielle og etisk grænsesøgende psykologiske eksperimenter i menneskets historie – dem der ændrede vores tænkning, vores natur og mest af alt vores omgang med hinanden. For altid.
Psykolog Henrik Tingleff
Telefon: 2441 6080
Email: hej@henriktingleff.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram